E-mail autoresponder instellen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting E-mail autoresponder instellen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een autoresponder op een e-mailadres in te stellen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het rechtermenu op Mail Mail
  3. Klik op het e-mailadres waarvoor u een autoresponder in wilt stellen E-mailadres kiezen
  4. Klik op het tabblad Automatische Beantwoording Automatische Beantwoording
  5. Vul het formulier als volgt in:
    • Vink Automatische beantwoording activeren aan
    • Vul bij het veld Onderwerpregel van Automatische Beantwoording het onderwerp van de autoresponder in
    • Vul bij Berichttekst van Automatische Beantwoording het bericht in wat u terug wilt sturen
    • Vul het veld Doorsturen naar in als u e-mail gericht aan het e-mailadres naar een ander e-mailadres door wilt sturen (niet verplicht)
    • Geef bij het veld Stuur automatische antwoorden aan een uniek e-mailadres niet vaker dan (maal per dag) aan hoevaak iemand welke u mailt een autoresponder terug moet ontvangen (standaard: eenmaal per dag)
    • Voeg via het veld Een bestand bijvoegen een bijlage aan de autoresponder toe (niet verplicht)
    • Vink Automatische beantwoording uitschakelen aan en kies een datum als u de autoresponder na een bepaalde datum automatisch uit wilt schakelen
  6. Klik op de knop OK OK
De autoresponder is nu succesvol ingesteld. Wanneer mensen naar het opgegeven e-mailadres mailen, ontvangen zij het door u ingestelde bericht als reactie.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.