Reseller Hosting

Account (tijdelijk) blokkeren (Reseller Hosting)

Handleidingen Reseller Hosting Account (tijdelijk) blokkeren (Reseller Hosting)
Zoeken
Volg het onderstaande stappenplan om een account (tijdelijk) te blokkeren op uw Reseller Hosting pakket:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik op het kopje Accountbeheer Accountbeheer
  3. Klik op Toon Gebruikers
  4. Klik op de gebruikersnaam van het account welke u wilt verwijderen Toon Gebruikers
  5. Klik rechtsboven op de knop GESCHORT Geschorst
  6. Vul het formulier als volgt in:
    • Selecteer bij het veld Reden de reden voor de tijdelijke blokkade. Deze reden is alleen voor u zichtbaar, niet voor de eindgebruiker.
    • Voer bij Details eventuele interne opmerkingen over de blokkade in (niet verplicht)
    • Vink Opschortingsbericht Overschrijven aan als u de eindgebruiker via e-mail wilt informeren over de blokkade
      • Voer bij Onderwerp het onderwerp van de e-mail in
      • Voer bij Bericht de inhoud van de e-mail in
      • Vink Waarschuw aan om te bevestigen dat u een e-mail wilt versturen
  7. Klik op de knop GESCHORST Geschorst
  8. Het account is nu (tijdelijk) geblokkeerd; het kan enkele minuten duren voordat de blokkade zichtbaar wordt.