Account (tijdelijk) blokkeren (Reseller Webhosting)

Handleidingen Reseller Webhosting Account (tijdelijk) blokkeren (Reseller Webhosting)
Zoeken
Volg het onderstaande stappenplan om een account (tijdelijk) te blokkeren op uw Reseller Webhostingpakket:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik op het kopje Accountbeheer Accountbeheer
  3. Klik op Toon Gebruikers
  4. Klik op de gebruikersnaam van het account welke u wilt verwijderen Toon Gebruikers
  5. Klik rechtsboven op de knop GESCHORT Geschorst
  6. Vul het formulier als volgt in:
    • Selecteer bij het veld Reden de reden voor de tijdelijke blokkade. Deze reden is alleen voor u zichtbaar, niet voor de eindgebruiker.
    • Voer bij Details eventuele interne opmerkingen over de blokkade in (niet verplicht)
    • Vink Opschortingsbericht Overschrijven aan als u de eindgebruiker via e-mail wilt informeren over de blokkade
      • Voer bij Onderwerp het onderwerp van de e-mail in
      • Voer bij Bericht de inhoud van de e-mail in
      • Vink Waarschuw aan om te bevestigen dat u een e-mail wilt versturen
  7. Klik op de knop GESCHORST Geschorst
  8. Het account is nu (tijdelijk) geblokkeerd; het kan enkele minuten duren voordat de blokkade zichtbaar wordt.