Handleidingen

Diensten overdragen

Artikelen Handleidingen Diensten overdragen
Zoeken
Als u een Domeinnaam, Webhosting of Reseller Webhostingpakket wilt overdragen naar een andere klant, kunt u één van de onderstaande stappenplannen volgen: Als u een andere dienst wilt overdragen, dan kunt u het onderstaande stappenplan volgen:
 1. Als de persoon of het bedrijf waaraan u een dienst of diensten over wilt dragen nog geen klant bij ons is, moet deze eerst een klantenaccount aanmaken via https://mijn.xynta.com/aanmelden
 2. Als bestaande klant logt u in op Mijn Xynta en doorloopt u het onderstaande stappenplan:
  1. Klik bovenaan de pagina op ACCOUNT
  2. Klik in het submenu op DIENSTEN
  3. Noteer de aanduidingen van de dienst of diensten die u wilt overdragen; u heeft deze later nodig
  Inloggen Mijn Xynta
 3. Stuur vanaf het bij ons bekende e-mailadres - hetzelfde e-mailadres waarmee u inlogt op Mijn Xynta - de volgende e-mail naar info@xynta.nl:
  Beste,

  Hierbij geef ik toestemming voor de overdracht van de volgende dienst(en) naar het klantenaccount [e-mailadres nieuwe klant]:

  - [aanduiding dienst #1]
  - [aanduiding dienst #2]
  enzovoort.

  Met vriendelijke groet,
 4. Laat de nieuwe klant vanaf het bij ons bekende e-mailadres - hetzelfde e-mailadres waarmee de nieuwe klant ingelogd op Mijn Xynta - de volgende e-mail naar info@xynta.nl sturen:
  Beste,

  Ik ga akkoord met de overdracht van de volgende dienst(en) van het klantenaccount [e-mailadres huidige klant] naar mijn klantenaccount [e-mailadres nieuwe klant]:

  - [aanduiding dienst #1]
  - [aanduiding dienst #2]
  enzovoort.

  Ik begrijp dat ik hierbij de contractuele en financiële verantwoordelijkheid van de huidige klant overneem en ik verklaar dat ik kennis heb genomen van en akkoord ga met de algemene voorwaarden van Xynta Hosting B.V.

  Met vriendelijke groet,
 5. Zodra wij beide e-mailberichten hebben ontvangen, zullen wij de overdracht in gang zetten
 6. Nadat de overdracht is voltooid, zullen wij de eerder ontvangen e-mailberichten beantwoorden om de overdracht te bevestigen
Als u besluit een dienst of diensten aan een andere klant over te dragen, houd dan rekening met het volgende:
 • De overdracht wordt pas definitief nadat de nieuwe klant voor het eerst aan ons heeft betaald. Als de nieuwe klant niet betaalt, blijft de betaalverplichting bij u als huidige klant.
 • Nadat de overdracht is voltooid, kunnen wij u niet langer helpen met vragen over- of het gebruik van de overgedragen dienst(en)
 • De overdracht is pas definitief nadat wij dit per e-mail aan u bevestigen
Als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van de overdracht of als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.
Vervang in bovenstaand stappenplan [e-mailadres huidige klant] door het e-mailadres waarmee u bij ons bekend bent, [e-mailadres nieuwe klant] door het e-mailadres waarmee de nieuwe klant bij ons bekend is, en [aanduiding dienst #1] etc. door de aanduidingen die u bij stap 2 heeft genoteerd.

Bijgewerkt op: 11-01-2024 Bijgewerkt op: 11-01-2024

Zoeken