WordPress website beveiligen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting WordPress website beveiligen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Met de WordPress Toolkit kunt u eenvoudig beveiligingsproblemen op uw WordPress-website oplossen.

Volg het onderstaande stappenplan om de beveiligingsstatus van uw WordPress-website te bekijken, kwetsbaarheden in WordPress op te lossen en beveiligingsmaatregelen te treffen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het rechtermenu op WordPressWordPress
  3. Ga naar de WordPress-instalatie waarbij u de beveiligingsstatus van uw WordPress-website te bekijken, kwetsbaarheden in WordPress op te lossen en beveiligingsmaatregelen te treffen
  4. Klik bij Beveiliging op Kwetsbaarheden oplossen
  5. Er wordt nu een nieuw venster geopend waarin u de volgende acties kunt uitvoeren:
    • In het tabblad Kwetsbaarheden van WordPress kunt u kwetsbaarheden oplossen in WordPress en door u geïnstalleerde thema en plug-ins Kwetsbaarheden van WordPress
    • In het tabblad Beveiligingsmaatregelen kunt u aangeraden beveiligingsmaatregelen op uw WordPress-website toepassen. Vink de beveiligingsmaatregelen aan welke u wilt toepassen en klik vervolgens op de knop Beveiligd Beveiligd
We raden aan eerst een eigen back-up te maken voordat u kwetsbaarheden oplost of beveiligingsmaatregelen toepast. Hoewel de kans op problemen klein is zou het altijd kunnen dat er na het uitvoeren van deze acties problemen met de werking van uw website ontstaan.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.

Bijgewerkt op: 14-01-2024 Bijgewerkt op: 14-01-2024