DirectAdmin administrator toevoegen

Handleidingen Managed VPS DirectAdmin administrator toevoegen
Zoeken
Volg het onderstaande stappenplan om op uw Managed VPS-pakket met het DirectAdmin-controlepaneel een nieuw of extra administrator account aan te maken:
  1. Log in als gebruiker admin op https://mvm-klantnaam1.srvnl.nl:2222 Inloggen DirectAdmin
  2. Klik aan de linkerkant op Het menu-icoon het menu-icoon
  3. Klik op Account Manager Account Manager
  4. Klik op Create Administrator Create Administrator
  5. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Username de gewenste gebruikersnaam in
    • Vul bij het veld E-mail het e-mailadres van de nieuwe administrator in
    • Vul bij het veld Password het gewenste wachtwoord in, we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen
    • Vink Send E-mail Notification aan als u na het aanmaken van het administrator account een e-mail wilt versturen met daarin de inloggegevens
  6. Klik tot slot op de knop CREATE Create
Het nieuwe administrator account is nu toegevoegd en kan direct worden gebruikt om op het DirectAdmin controlepaneel in te loggen.
In het genoemde stappenplan dient u mvm-klantnaamX.srvnl.nl te vervangen door de hostnaam van uw Managed VPS-pakket. U kunt deze hostnaam vinden door in te loggen op https://mijn.xynta.com/managed-vps. Klik daar op de desbetreffende server aan de rechterkant voor de details.

Bijgewerkt op: 16-01-2024 Bijgewerkt op: 16-01-2024