Git repository instellen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting Git repository instellen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een Git repository aan uw WordPress-webhostingpakket toe te voegen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik onder het kopje Dev Tools op Git Git
  3. Klik op de knop Opslag toevoegen Opslag toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Kies bovenaan voor de optie Extern repository
    • Vul bij het veld URL van repository het webadres van de repository (het .git-bestand) in
    • Vul bij het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam voor toegang tot de repository in (niet verplicht)
    • Vul bij het veld Wachtwoord het wachtwoord voor toegang tot de repository in (niet verplicht)
    • Kies onder het kopje Publicatie-instellingen bij het veld Publicatiemodus voor Automatisch
    • Vul bij het veld Zoekpad server de locatie in waarnaar u de inhoud van de repository wilt klonen
  5. Klik op de knop Aanmaken Aanmaken
De repository zal nu worden gekloond naar de door u opgegeven map op uw WordPress-webhostingpakket.

Nadat de kloonactie is afgerond, kunt u de repository vanuit het controlepaneel beheren. Zo is het mogelijk om een pull-actie uit te voeren of lokaal aangebrachte wijzigingen te pushen naar de repository. Repository beheren
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.

Bijgewerkt op: 21-01-2024 Bijgewerkt op: 21-01-2024