Instellingen

FTP instellingen

Artikelen Instellingen FTP instellingen
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, WordPress en Reseller Webhostingpakketten
Om uw website met behulp van FTP te uploaden, kunt u de volgende (server)gegevens gebruiken om met uw pakket te verbinden via een FTP-cliënt:
Protocol:FTPS (explicit TLS/SSL)
Hostnaam:voorbeeld.cc
Poort:21
Gebruikersnaam:uwgebruikersnaam of in het geval dat u zelf een FTP-gebruiker heeft toegevoegd: gebruikersnaam@voorbeeld.cc
Wachtwoord:Het wachtwoord van uw webhostingpakket of van de door u zelf toegevoegde FTP-gebruiker
Uploadmap:public_html/ of domains/voorbeeld.cc/public_html/
Bestandsnaam homepage:index.htm, index.html of index.php (Let op: gebruik alleen kleine letters in de bestandsnaam)
Zorg ervoor dat uw websitebestanden zich in de "public_html"-map bevinden en dat er een index-bestand aanwezig is. Zonder een index-bestand kan de website niet worden bezocht.
Vervang in bovenstaand FTP instellingen overzicht voorbeeld.cc door uw eigen websiteadres en uwgebruikersnaam door de gebruikersnaam van uw webhostingpakket.