Wachtwoord wijzigen

Artikelen Handleidingen Wachtwoord wijzigen
Volg onderstaand stappenplan om uw wachtwoord van Mijn Xynta, DirectAdmin- of Plesk controlepaneel te wijzigen:

Mijn Xynta

Volg onderstaand stappenplan om het wachtwoord van uw Mijn Xynta klantenaccount te wijzigen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op Mijn account
  3. Klik in het submenu op de tweede optie van links: Beveiliging
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul onder het kopje Wachtwoord wijzigen bij het veld Nieuw wachtwoord het nieuwe wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
    • Vul bij het veld Nieuw wachtwoord (herhaal) nogmaals het nieuwe wachtwoord in
  5. Klik tot slot op de oranje knop OpslaanOpslaan
Het wachtwoord van uw klantenaccount is nu gewijzigd, u kunt voortaan met uw e-mailadres en nieuw gekozen wachtwoord op de Mijn Xynta omgeving inloggen.

DirectAdmin

Volg onderstaand stappenplan om het wachtwoord van uw Standaard-, E-mail of Reseller Webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam en vervolgens op ProfielProfiel
  3. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Huidige DirectAdmin wachtwoord: uw huidige wachtwoord in
    • Vul bij het veld Nieuw wachtwoord: het nieuwe wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
    • Laat de vinkjes DirectAdmin account, Hoofd FTP account en Hoofd Database Account aangevinkt staan, tenzij u één van deze onderdelen bewust niet wilt wijzigen
  4. Klik tot slot op de knop WACHTWOORD WIJZIGENWachtwoord wijzigen
Het wachtwoord van uw Webhostingpakket is nu gewijzigd, u kunt voortaan met uw Webhosting gebruikersnaam en nieuw gekozen wachtwoord op DirectAdmin (het webhosting controlepaneel) inloggen.

Plesk

Volg onderstaand stappenplan om het wachtwoord van uw WordPress Webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam en vervolgens op ProfielProfiel bewerken
  3. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul onder het kopje Plesk-voorkeuren bij het veld Wachtwoord het nieuwe wachtwoord in (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
    • Vul bij het veld Bevestig wachtwoord nogmaals het nieuwe wachtwoord in
  4. Klik tot slot op de knop OKOK
Het wachtwoord van uw WordPress Webhostingpakket is nu gewijzigd, u kunt voortaan met uw WordPress Webhosting gebruikersnaam en nieuw gekozen wachtwoord op Plesk (het WordPress webhosting controlepaneel) inloggen.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.