WordPress Webhosting

PHP versie wijzigen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting PHP versie wijzigen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaand stappenplan om de gebruikte PHP-versie op uw WordPress Webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik onder het kopje Dev Tools op PHPPHP
  3. Kies bovenaan bij PHP-ondersteuning de PHP-versie (7.x, 8.x) welke u in wilt stellenPHP-ondersteuning
  4. Klik op de knop OKOK
De PHP-versie die actief is op uw WordPress Webhostingpakket wordt nu door de server gewijzigd. Binnen 5 minuten zou de nieuw gekozen PHP-versie actief moeten zijn.
Let op: Als uw website niet goed werkt of helemaal niet werkt met de nieuw gekozen PHP-versie, kunt u deze altijd met dezelfde stappen terugzetten naar de eerder ingestelde PHP-versie.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.

Bijgewerkt op: 11-01-2024 Bijgewerkt op: 11-01-2024

Zoeken