Subdomein aanmaken (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting Subdomein aanmaken (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg onderstaande stappen om een nieuw subdomein aan te maken:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik bovenaan op de knop Subdomein toevoegenSubdomein toevoegen
  3. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Naam subdomein de naam van het subdomein in, als u bijvoorbeeld subdomein.voorbeeld.it aan wilt maken dan vult u subdomein in
    • Vul onder het kopje Hostinginstellingen bij het veld Hoofdmap (root) de map in waarin u de data wilt plaatsen, in de meeste gevallen kunt u dit veld onveranderd laten
  4. Klik op de knop OKOK
  5. Klik op de knop SluitenSluiten
Het subdomein is nu succesvol aangemaakt, en zal afhankelijk van uw DNS instellingen binnen enkele minuten tot uren werken. Als u bij stap 3 voor bij Hoofdmap (root) voor de standaard instelling heeft gekozen dan kunt u de data welke u op het subdomein wilt plaatsen in de map subdomein.voorbeeld.it/ plaatsen.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.