WordPress installatie verwijderen (WordPress Webhosting)

Handleidingen WordPress Webhosting WordPress installatie verwijderen (WordPress Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze WordPress Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een eerder geïnstalleerde WordPress applicatie van uw WordPress webhostingpakket te verwijderen:
  1. Login op https://[servernaam].srvnl.nl:8443 (meer info: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?) Inloggen Plesk
  2. Klik in het rechtermenu op WordPressWordPress
  3. Klik op het Punten punten icoonPunten icoon
  4. Klik op VerwijderenVerwijderen
  5. Bevestig dat u de reeds aangevinkte onderdelen wilt verwijderen en klik op de knop JaJa
De WordPress installatie wordt nu verwijderd, dit kan enkele minuten in beslag nemen.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.it door het eigen website adres en vervang [servernaam] door de server waarop het webhostingpakket is ondergebracht.