Wat betekent "Site vulnerabilities found" en hoe kan ik het oplossen?

Veelgestelde vragen WordPress Webhosting Wat betekent "Site vulnerabilities found" en hoe kan ik het oplossen?
Zoeken
Als u een e-mail ontvangt met als onderwerp “[servernaam] Site vulnerabilities found”, betekent dit dat de WordPress Toolkit mogelijke kwetsbaarheden in uw website heeft gedetecteerd.

De e-mail bevat een overzicht van siteonderdelen die mogelijk misbruikt kunnen worden door kwaadwillenden. In de meeste gevallen kunnen deze problemen worden opgelost door uw website regelmatig bij te werken.

In het onderstaande voorbeeld is de geïnstalleerde plug-in “WordPress Email Encoder” kwetsbaar. Controleer eerst of er een update beschikbaar is en installeer deze indien mogelijk. Meestal lost dit het probleem op.

Als er geen update beschikbaar is voor de kwetsbare plug-in, kunt u bij een betaalde plug-in contact opnemen met de maker, of bij een gratis plug-in overwegen deze te vervangen. E-mail Site vulnerabilities found

Bijgewerkt op: 10-01-2024 Bijgewerkt op: 10-01-2024