Magento website met SSL versleutelen

Artikelen Handleidingen Magento website met SSL versleutelen
Zoeken
Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe u uw Magento-website kunt beveiligen met SSL
  1. Log in op uw Magento-webshop, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Sign inInloggen
  2. Klik links in het menu op Stores en vervolgens onder het kopje Settings op ConfigurationStores > Settings > Configuration
  3. Klik aan de linkerkant in het menu op WebWeb
  4. Klik op Base URLs
  5. Zorg ervoor dat de waarde bij Base URL met https:// begintBase URL
  6. Klik op Base URLs (Secure)
  7. Zorg ervoor dat de waarde bij Secure Base URL met https:// begintSecure Base URL
  8. Wijzig de instellingen bij Use Secure URLs in Storefront en Use Secure URLs in Admin naar YesUse Secure URLs in Storefront / Use Secure URLs in Admin
  9. Klik vervolgens rechts bovenaan op de knop Save ConfigSave Config
  10. U ziet nu in een gele balk bovenaan de pagina de melding One or more of the Cache Types are invalidated: Configuration, Page Cache. Please go to Cache Management and refresh cache types. Klik op het woord Cache ManagementCache Management
  11. Klik bovenaan op de knop Flush Magento CacheFlush Magento Cache
Uw website of webshop is nu beveiligd met SSL. Wanneer u uw website of webshop bezoekt, zult u automatisch een slotje in de adresbalk zien verschijnen.