PrestaShop website met SSL beveiligen

Artikelen Handleidingen PrestaShop website met SSL beveiligen
Zoeken
Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe u uw PrestaShop-website kunt beveiligen met SSL.
  1. Log in op uw PrestaShop-webshop, voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op AANMELDENAanmelden
  2. Klik in het menu aan de linkerkant onder het kopje Configureer op Winkelinstellingen
  3. Klik vervolgens op AlgemeenConfigureer > Winkelinstellingen > Algemeen
  4. Kies bij het veld SSL activeren voor JaSSL activeren
  5. Klik onderaan op de knop OpslaanOpslaan
  6. Kies bij het veld SSL inschakelen op alle pagina’s voor JaSSL inschakelen op alle pagina’s
  7. Klik tot slot onderaan nog een keer op de knop OpslaanOpslaan
Uw webshop is nu beveiligd met SSL. Wanneer u uw webshop bezoekt, zult u automatisch een slotje in de adresbalk zien verschijnen.