PHP instellingen wijzigen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting PHP instellingen wijzigen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om bepaalde PHP instellingen op uw Webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op Select PHP Version Select PHP Version
  3. Ga naar het tabblad Options Select PHP Version (Options)
  4. U kunt nu PHP instellingen als error_reporting, max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize wijzigen, de instellingen worden direct opgeslagen nadat u deze heeft gewijzigd
Binnen 5 minuten zouden de nieuw opgegeven PHP instellingen actief moeten zijn.

Het standaard uploadlimiet is 2 MB. Voor WordPress-sites kan het nodig zijn om dit te verhogen, zodat u nieuwe plug-ins en thema’s kunt uploaden. Pas hiervoor de waarden van post_max_size en upload_max_filesize aan naar een hoger getal, zoals 64M of 128M, wat in de meeste gevallen voldoende zou moeten zijn.

U kunt er ook voor kiezen om nieuwe plug-ins en thema’s te uploaden via FTP in respectievelijk de mappen /wp-content/plugins en /wp-content/themes.