Professioneel spamfilter bekijken (Reseller Webhosting)

Handleidingen Reseller Webhosting Professioneel spamfilter bekijken (Reseller Webhosting)
Zoeken
Volg onderstaand stappenplan om de domeinnamen welke u eerder door ons heeft laten koppelen aan het professioneel spamfilter te bekijken:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op RESELLER Reseller
  3. Klik onder het kopje Reseller pakketten op het reseller webhostingpakket waarvan u de domeinnamen gekoppeld aan het professioneel spamfilter wilt bekijken Reseller webhostingpakket kiezen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Klik op de knop Spamfilter Spamfilter
U krijgt nu een overzicht te zien van al de aan het professioneel spamfilter gekoppelde domeinnamen (incl. bijbehorende verbruiksstatistieken). Spamfilter bekijken
Als u een nieuwe domeinnaam wilt toevoegen aan het professioneel spamfilter dan kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor een prijzenoverzicht en meer informatie.