Applicatie verwijderen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Applicatie verwijderen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om eerder met Installatron geïnstalleerde applicatie te verwijderen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op Installatron Applications Installer Installatron Applications Installer
  3. Ga naar het tabblad Mijn Applicaties
  4. Klik bij de applicatie welke u wilt verwijderen op de knop VerwijderenApplicatie verwijderen
  5. Klik op de knop Verwijderen rechts onderaan de pagina om het verwijderen van de applicatie te bevestigen
De applicatie wordt nu verwijderd, dit kan enkele minuten in beslag nemen.