Domeinnaam overdragen

Handleidingen Domeinnaam Domeinnaam overdragen
Volg onderstaand stappenplan om een domeinnaam over te dragen aan een andere klant:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op DOMEINNAAM Domeinnaam
  3. Klik in het overzicht onder het kopje Domeinnamen op de domeinnaam welke u wilt overdragen Domeinnamen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Klik vervolgens op de menu optie Overdragen Overdragen
  6. Vul het e-mailadres in van het klantaccount waaraan u de domeinnaam wilt overdragen
  7. Klik tot slot op de knop Versturen Versturen
Zodra u de overdracht verzonden heeft ontvangt de nieuwe klant een e-mail waarmee de overdracht bevestigd kan worden. Na bevestiging zullen wij de dienst (automatisch) overdragen aan de nieuwe klant en ontvangt u een e-mail waarmee de overdracht wordt bevestigd.