Domeinnaam toevoegen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Domeinnaam toevoegen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Al onze webhostingpakketten, uitgezonderd E-mail Webhosting, bieden ruimte voor meerdere websites. U kunt tot 2 websites op een Webhosting Compleet-, tot 5 websites op een Webhosting Completer- en tot 10 websites op een Webhosting Compleetst-pakket hosten. Als u de domeinnaam bij een andere provider heeft ondergebracht volg dan onderstaand stappenplan om een nieuwe website aan uw webhosting pakket toe te voegen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op Domein instellingen Domein instellingen
  3. Klik rechts bovenaan op de groene knop NIEUWE TOEVOEGEN Nieuwe domeinnaam toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Domein de domeinnaam in welke u wilt toevoegen, zonder www. bijvoorbeeld: nieuwdomeinnaam.nl
    • Ken bij het veld Bandbreedte een maximale toegestane hoeveelheid MB maandelijks dataverkeer toe (niet verplicht, standaard is Hetzelfde als hoofdaccount aangevinkt)
    • Ken bij het veld Schijf Gebruik een maximale toegestane hoeveelheid MB opslagruimte toe (niet verplicht, standaard is Hetzelfde als hoofdaccount aangevinkt)
    • Vink Opties aan welke u bij deze domeinnaam wilt gebruiken, we adviseren Beveiligde SSL verbinding en PHP Toegang aan te vinken en CGI toegang uit te vinken tenzij u dit gebruikt
  5. Klik tot slot op de knop AANMAKEN
De domeinnaam is nu aan uw webhostingpakket toegevoegd. Zorg ervoor dat de domeinnaam is instelt op de nameservers van de server waarop uw webhostingpakket is ondergebracht.