Overdracht goed- of afkeuren

Artikelen Handleidingen Overdracht goed- of afkeuren
Volg het onderstaande stappenplan om een overdracht goed- of af te keuren:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op MIJN ACCOUNTMijn Account
  3. Klik in het submenu op OVERDRACHTENOverdrachten
  4. Klik onder het kopje Ontvangen op de overdracht die u goed- of af wilt keurenOntvangen
  5. Klik op de knop BEHERENBeheren
  6. Kies vervolgens voor Overdracht goedkeuren of Overdracht afkeurenGoed- of afkeuren
  7. Bevestig uw keuze door op de groene knop Goedkeuren of de rode knop Afkeuren te klikken, afhankelijk van uw keuze bij stap 6Bevestigen
Als u ervoor kiest om de overdracht goed te keuren, zal de dienst na goedkeuring automatisch aan uw klantaccount worden overgedragen. De huidige klant wordt per e-mail geïnformeerd over uw goedkeuring en de overdracht van de dienst aan uw klantaccount.

Als u ervoor kiest om de overdracht af te keuren, zal de dienst niet aan uw klantaccount worden overgedragen en wordt de huidige klant per e-mail geïnformeerd over uw afkeuring.