Hoe kan ik een storing melden?

Veelgestelde vragen Algemeen Hoe kan ik een storing melden?
Als u denkt last te hebben van een probleem met uw dienst of diensten, vragen we u om het onderstaande stappenplan door te lopen voordat u contact met ons opneemt.
  1. Controleer of er een bekende storing of gepland onderhoud is gemeld door een Website-check uit te voeren op onze statuspagina Website check Als er een bekende storing of gepland onderhoud bekend is, vragen wij u onze statuspagina in de gaten te houden voor updates. U kunt zich ook abonneren op een melding, zodat u een e-mail ontvangt wanneer wij een nieuwe update plaatsen.
  2. Als er geen bekende storing of gepland onderhoud is gemeld, vragen wij u om de website Down For Everyone or Just Me te bezoeken, uw websiteadres in te voeren en op de knop Or just me? te klikken.

Als u de melding "It’s just you. voorbeeld.cc is up." krijgt, kunt alleen u de website niet bezoeken. Dit kan meerdere redenen hebben, namelijk:
    • Er is een probleem met uw internetverbinding. Neem contact op met uw internetprovider.
    • De server waarop uw website staat, heeft u geblokkeerd. Stuur ons een bericht met daarin uw website- en uw IP-adres (Deze kunt u hier opvragen op). Wij zullen controleren of u geblokkeerd bent en als dat zo is, de blokkade voor u verwijderen en u uitleggen hoe u een blokkade in de toekomst kunt voorkomen.
Als u het stappenplan heeft doorlopen en er is geen bekende storing of gepland onderhoud en de melding op Down For Everyone or Just Me geeft "It’s not just you! voorbeeld.cc is down!" aan, dan kunt u op elk moment van de dag bellen met 085-4007777 *.

We doen dan ons best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De medewerker met wie u spreekt, zal u in de meeste gevallen vragen een e-mail te sturen, zodat hij of zij direct het probleem kan onderzoeken en u per e-mail op de hoogte kan houden.
Let op! Als u bovenstaand stappenplan niet heeft doorlopen voordat u contact met ons opneemt en er is geen sprake van een storing, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het bellen van bovenstaand telefoonnummer. Dit om oneigenlijk gebruik te voorkomen.
Vervang in bovenstaand voorbeeld voorbeeld.cc door uw eigen websiteadres.