Dienst opzeggen

Artikelen Handleidingen Dienst opzeggen
Als u één van uw diensten wilt opzeggen omdat u deze bijvoorbeeld niet meer gebruikt, dan kunt u het onderstaande stappenplan volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op MIJN ACCOUNT Mijn Account
  3. Klik bovenaan de pagina op DIENSTENDiensten
  4. Klik achter de dienst welke u wilt opzeggen op de rode knop met het prullenbak-icoon Prullenbak-icoon
  5. Kies bij het veld Opzeggen per voor direct of einde contract
  6. Klik tot slot op de rode knop OpzeggenOpzeggen
Bij per direct wordt uw dienst direct beëindigd. U krijgt geen geld terug voor de resterende periode. Bij einde contract zal de dienst aan het einde van de lopende periode worden beëindigd.
Nadat u uw opzegging heeft verzonden, ontvangt u binnen 30 minuten een e-mail waarmee wij uw opzegging bevestigen. Bewaar deze e-mail goed, dit is ook uw opzegbewijs.

Als het u niet lukt om de desbetreffende dienst op te zeggen, dan kunt u contact met ons opnemen. Vermeld alstublieft duidelijk welke dienst u wilt opzeggen en per wanneer.