Domeinnaam verhuiscode opvragen

Handleidingen Domeinnaam Domeinnaam verhuiscode opvragen
Als u een bij ons geregistreerde domeinnaam wilt verhuizen, heeft u hiervoor meestal een verhuiscode nodig. Volg onderstaand stappenplan om een verhuiscode op te vragen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op DOMEINNAAM Domeinnaam
  3. Klik in het overzicht onder het kopje Domeinnamen op de domeinnaam waarvan u de verhuiscode wilt opvragen Domeinnaam
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Klik op Verhuiscode opvragen Verhuiscode opvragen
  6. Sluit het Beheren scherm door op het kruisje rechts bovenin te klikken
  7. Onder het kopje Gegevens vindt u bij Verhuiscode een invoerveld met een oog-icoon
  8. Klik op het icoon om de eerder opgevraagde verhuiscode te bekijken Verhuiscode bekijken
Let op: Houd er rekening mee dat bij bepaalde domeinnaamextensies, zoals .be en .eu, de verhuiscode per e-mail naar de domeinnaamhouder wordt gestuurd. Wij kunnen u deze verhuiscode niet direct verstrekken omdat deze alleen door de domeinnaamhouder kan worden ingezien.