Website voorbeeld bekijken (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Website voorbeeld bekijken (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Om een voorbeeld van uw website te bekijken, kunt u uw domeinnaam gevolgd door .webhostingserver.srvnl.nl in uw browser invoeren. Bijvoorbeeld, als uw domeinnaam jansen.nl is en uw webhosting pakket zich bevindt op webhosting server dhs2, dan kunt u jansen.nl.dhs2.srvnl.nl bezoeken. Als u niet weet op welke server uw webhosting pakket staat, kunt u de volgende stappen volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op WEBHOSTING Webhosting
  3. Klik onder het kopje Webhosting pakketten op het webhostingpakket waarvan u een voorbeeld wilt bekijken Webhostingpakket kiezen
  4. Klik achter de domeinnaam welke u wilt bekijken op de link (voorbeeld). Er wordt nu een nieuw venster of tabblad geopend waar u uw website kunt bekijken Website voorbeeld bekijken
Het gebruik van het voorbeeldadres kan handig zijn in de volgende situaties:
  • Als u een nieuwe website wilt maken en deze pas later aan uw domeinnaam wilt koppelen
  • Als uw domeinnaam nog niet is verhuisd
  • Als uw domeinnaam nog niet actief/geregistreerd is
Belangrijk: Het voorbeeldadres ondersteunt geen SSL-certificaat. Als uw website het gebruik van een SSL-certificaat vereist, zal het voorbeeldadres niet werken.