Handleidingen

Contactpersoon machtigen

Artikelen Handleidingen Contactpersoon machtigen
Wij werken met gemachtigde contactpersonen die namens u contact met ons mogen opnemen. Als klant bent u standaard de enige gemachtigde persoon en nemen wij verzoeken van derden met betrekking tot uw diensten niet in behandeling.

Door het machtigen van deze contactpersonen kunnen zij zelfstandig een supportcode opvragen en kunnen wij hen ook ondersteuning verlenen. Wees zorgvuldig bij het kiezen van de contactpersonen die u machtigt en verwijder hun machtiging zodra deze niet langer nodig is.

U kunt een contactpersoon machtigen door volgend stappenplan te volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan op de pagina op CONTACT Contact
  3. Klik in het submenu op MACHTIGINGEN Machtigingen
  4. Klik op de oranje knop Contactpersoon machtigen Contactpersoon machtigen
  5. Vul het formulier volledig en naar waarheid in
    • Bij Toelichting kunt u tot in detail aangeven waarmee wij de contactpersoon wel en niet kunnen helpen. Wees zo duidelijk mogelijk.
  6. Klik op de oranje knop Machtigen zodra u het formulier heeft ingevuld Machtigen
De contactpersoon is nu toegevoegd en gemachtigd.

Zowel uzelf als de contactpersoon ontvangen een e-mail waarin een kennisgeving wordt gegeven van de zojuist uitgevoerde actie. In de e-mail naar de contactpersoon wordt aanvullend een korte uitleg gegeven over hoe de contactpersoon zelfstandig een supportcode kan aanvragen.