Abonneren op e-mails omtrent onderhoud en storingen

Artikelen Handleidingen Abonneren op e-mails omtrent onderhoud en storingen
Zoeken
Als u e-mails wilt ontvangen over gepland onderhoud en bekende storingen, kunt u zich abonneren op onze statuspagina. Volg het onderstaande stappenplan:
  1. Bezoek onze statuspagina (bereikbaar op website adres: status.xynta.com)
  2. Klik bovenaan op Website-check
  3. Vul uw website adres of server hostnaam, afhankelijk van de dienst welke u bij ons afneemt, in
  4. Klik vervolgens op de oranje knop CheckStatus checken
  5. Klik halverwege de pagina op de knop Abonneren voor updatesAbonneren voor updates
  6. Vul aan de rechterkant van de pagina het e-mailadres in waarop u meldingen wilt ontvangen en klik vervolgens op de oranje knop AbonnerenAbonneren
  7. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres, waarin een link staat waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen
Zodra u uw inschrijving heeft bevestigd, zult u voortaan e-mails ontvangen zodra wij een melding plaatsen met betrekking tot uw dienst op onze statuspagina.

U kunt zich uitschrijven door gebruik te maken van de link onderaan elke door ons verstuurde e-mail.
We doen ons best om u alleen per e-mail te informeren over bekende storingen en gepland onderhoud wanneer de melding betrekking heeft op één of meerdere diensten die u bij ons afneemt.