Artikelen over: Administratief

Hoe kan ik met automatisch incasso betalen?

Volg het onderstaande stappenplan om automatisch incasso in te schakelen:

Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Klik bovenaan de pagina op "Mijn account".
Vink onder het kopje "Betalingsvoorkeuren" de optie "Ik wil met automatisch incasso betalen" aan. Vul uw bankrekeningnummer (IBAN) en rekeninghouder in en klik op de oranje knop "Opslaan".

Automatisch incasso is nu ingeschakeld.

Nieuwe facturen zullen automatisch op de 1e of 15e worden geïncasseerd. Facturen die u eerder heeft ontvangen, moet u nog handmatig betalen.

Bijgewerkt op: 07/04/2023