Automatisch incasso inschakelen

Artikelen Handleidingen Automatisch incasso inschakelen
Volg het onderstaande stappenplan om automatisch incasso in te schakelen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op MIJN ACCOUNTMijn Account
  3. Vink onder het kopje Betalingsvoorkeuren de optie Ik wil met automatisch incasso betalen aan. Vul uw bankrekeningnummer (IBAN) en rekeninghouder in en klik op de oranje knop Opslaan Opslaan
Automatisch incasso is nu ingeschakeld.

Nieuwe facturen zullen automatisch op de 1e of 15e worden geïncasseerd. Facturen die u eerder heeft ontvangen, moet u nog handmatig betalen.