Chatgeschiedenis bekijken

Artikelen Handleidingen Chatgeschiedenis bekijken
Om eerder gevoerde gesprekken met ons terug te kijken, kunt u het onderstaande stappenplan volgen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan op de pagina op CONTACT Contact
  3. Aan de rechterkant van de pagina vindt u een overzicht* van eerder gevoerde gesprekken. Klik op het gesprek om deze te bekijken
*Het overzicht bestaat uit gesprekken die zijn gevoerd vanaf eerdere door u gekoppelde e-mailadressen.

E-mailadres koppelen

1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan op de pagina op CONTACT Contact
  3. Klik in het submenu op E-MAIL KOPPELEN
  4. Klik op de oranje knop Nieuw e-mailadres koppelen Nieuw e-mailadres koppelen
  5. Vul het e-mailadres in dat u wilt koppelen en klik op de knop Toevoegen Toevoegen
  6. Er wordt nu een koppelcode naar het opgegeven e-mailadres gestuurd
  7. Nadat u deze koppelcode heeft ontvangen, klikt u in het blok Gekoppelde e-mailadressen op de knop Koppelcode invullen Koppelcode invullen
  8. Tot slot vult u de koppelcode in en klikt u op de knop KoppelenKoppelen
Uw e-mailadres is nu gekoppeld, en eerder gevoerde gesprekken vanaf dit e-mailadres vindt u nu in het gesprekkenoverzicht.
Gesprekken waarbij u niet bent ingelogd, waarbij u uw e-mailadres niet heeft ingevoerd of waarbij u op een alternatieve manier chat (via Facebook, Twitter, Instagram of WhatsApp), zullen niet in het overzicht van gesprekken worden getoond, omdat uw e-mailadres niet bekend is.