Website monitoring instellen

Handleidingen Standaard Webhosting Website monitoring instellen
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en WordPress Webhostingpakketten
Volg onderstaand stappenplan om uw website aan website monitoring toe te voegen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op WEBHOSTING Webhosting
  3. Klik onder het kopje Webhosting pakketten op het webhostingpakket waarvan u websites wilt monitoren Webhostingpakket kiezen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Klik op de knop Website monitoring Website monitoring
  6. Kies de website welke u wilt monitoren
  7. Vul het e-mailadres in waarop u meldingen wilt ontvangen
  8. Kies welke meldingen u wilt ontvangen: statuswijzigingen en/of dagelijkse rapportage
  9. Klik tot slot op de knop Toevoegen Toevoegen
Uw website wordt nu door ons in de gaten gehouden. Afhankelijk van de door u gekozen e-mailvoorkeuren ontvangt u een e-mail als uw website off- en online gaat.

Via dezelfde pagina kunt u een eerder toegevoegde website verwijderen. U kunt uitsluitend websites toevoegen welke eerder aan uw webhostingpakket zijn toegevoegd.