E-mailadres instellen in Mail (macOS)

Handleidingen E-mail E-mailadres instellen in Mail (macOS)
Voordat u het onderstaande stappenplan volgt, raden wij aan eerst de twee meest voorkomende problemen bij het instellen van een e-mailadres te controleren: verifieer of uw domeinnaam een geldig SSL-certificaat heeft en controleer of u over de correcte inloggegevens beschikt door in te loggen op de webmail.
Voor een volledig overzicht van alle e-mail instellingen kunt u hier terecht.
Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Mail (macOS) toe te voegen:
  1. Klik in de menubalk op Mail en vervolgens op Voeg account toe...Voeg account toe...
  2. Kies voor de optie Ander Mail-account...
  3. Klik op de knop Ga doorGa door
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Naam uw naam of bedrijfsnaam in
    • Vul bij het veld E-mailadres uw e-mailadres in
    • Vul bij het veld Wachtwoord uw e-mailadres wachtwoord in
  5. Klik op de knop Log inLog in
  6. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Gebruikersnaam uw e-mailadres in
    • Vul bij het veld Server inkomende e-mail mail.voorbeeld.cc in
    • Vul bij het veld Server uitgaande e-mail mail.voorbeeld.cc in
  7. Klik op de knop Log inLog in
  8. Klik op de knop GereedGereed
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres.

Bijgewerkt op: 02-01-2024 Bijgewerkt op: 02-01-2024