E-mailadres instellen in Microsoft Outlook 2016

Handleidingen E-mail E-mailadres instellen in Microsoft Outlook 2016
Zoeken
Voordat u het onderstaande stappenplan volgt, raden wij aan eerst de twee meest voorkomende problemen bij het instellen van een e-mailadres te controleren: verifieer of uw domeinnaam een geldig SSL-certificaat heeft en controleer of u over de correcte inloggegevens beschikt door in te loggen op de webmail.
Voor een volledig overzicht van alle e-mail instellingen kunt u hier terecht.
Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Microsoft Outlook 2016 toe te voegen:
  1. Klik linksboven in het menu op Bestand
  2. Klik op de knop Account toevoegen Account toevoegen
  3. Vul het e-mailadres in en klik op de knop Verbinding maken Verbinding maken
  4. Vul het e-mailadres wachtwoord in en klik op de knop Verbinding maken Verbinding maken
  5. U krijgt een beveiligingswaarschuwing, klik op de knop Ja Ja
  6. Klik op de knop OK OK
  7. Klik linksboven in het menu op Bestand
  8. Klik op de knop Accountinstellingen
  9. Klik op Accountinstellingen... Accountinstellingen...
  10. Klik op het zojuist toegevoegde e-mailadres
  11. Klik op de knop Wijzigen... Wijzigen...
  12. Vul bij het veld Server voor uitgaande e-mail (SMTP) mail.voorbeelddirectadmin.nl in
  13. Klik op de knop Volgende > Volgende >
  14. Klik op de knop Sluiten nadat het testen van de accountinstellingen voltooid is Sluiten
  15. Klik op de knop Voltooien Voltooien
  16. Klik tot slot op de knop Sluiten
Uw e-mailadres is nu succesvol toegevoegd en is direct gereed voor het ontvangen en versturen van e-mails.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeelddirectadmin.nl door het eigen website adres.