E-mailadres instellen in Mail (Windows)

Handleidingen E-mail E-mailadres instellen in Mail (Windows)
Zoeken
Voordat u het onderstaande stappenplan volgt, raden wij aan eerst de twee meest voorkomende problemen bij het instellen van een e-mailadres te controleren: verifieer of uw domeinnaam een geldig SSL-certificaat heeft en controleer of u over de correcte inloggegevens beschikt door in te loggen op de webmail.
Voor een volledig overzicht van alle e-mail instellingen kunt u hier terecht.
Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Windows Mail toe te voegen:
  1. Klik links onderaan op Instellingen het instellingen icoonHet instellingen icoon
  2. Klik vervolgens rechts bovenaan op Accounts beherenAccounts beheren
  3. Klik op + Account toevoegenAccount toevoegen
  4. Klik op Ander account POP, IMAPAnder account POP, IMAP
  5. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld E-mailadres uw e-mailadres in
    • Vul bij het veld Berichten verzenden met deze naam uw naam of uw bedrijfsnaam in
    • Vul bij het veld Wachtwoord uw e-mailadres wachtwoord in
  6. Klik op de knop AanmeldenAanmelden
  7. Klik tot slot op de knop GereedGereed