Handleidingen

Inloggegevens opvragen

Artikelen Handleidingen Inloggegevens opvragen
Volg onderstaand stappenplan om de inloggegevens voor uw Mijn Xynta account, webhostingpakket of server op te vragen:

Mijn Xynta

1. Ga naar Mijn Xynta en klik bovenaan op de knop VERGETEN?Vergeten
  2. Vul het bij ons bekende e-mailadres in
  3. Klik op de oranje knop Inloggegevens opvragenInloggegevens opvragen
  4. Er wordt nu een e-mail gestuurd naar uw e-mailadres
  5. Klik op de link in de door ons toegezonden e-mailBevestigen
  6. Vul een nieuw wachtwoord in bij het veld Nieuw wachtwoord
  7. Herhaal deze bij het veld Nieuw wachtwoord (herhaal)
  8. Klik tot slot op de oranje knop Nieuw wachtwoord instellenNieuw wachtwoord instellen
Uw nieuwe wachtwoord is nu ingelogd en u kunt op Mijn Xynta inloggen met uw e-mailadres en nieuw gekozen wachtwoord.

Standaard-, WordPress- en E-mail Webhosting

1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op WEBHOSTING Webhosting
  3. Klik onder het kopje Webhosting pakketten op het webhostingpakket waarvan u de inloggegevens wilt resetten Webhostingpakket kiezen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Tot slot klikt u op de knop Inloggegevens opvragen Inloggegevens opvragen
U ontvangt binnen 5 tot 30 minuten de nieuwe inloggegevens van het door u gekozen Standaard-, WordPress- of E-mail webhostingpakket op het bij ons bekende e-mailadres.

Reseller Webhosting

1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op RESELLER Reseller
  3. Klik onder het kopje Reseller pakketten op het reseller webhostingpakket waarvan u de inloggegevens wilt resetten Reseller webhostingpakket kiezen
  4. Klik op de knop BEHEREN Beheren
  5. Tot slot klikt u op de knop Inloggegevens opvragen Inloggegevens opvragen
U ontvangt binnen 5 tot 30 minuten de nieuwe inloggegevens van het door u gekozen Reseller webhostingpakket op het bij ons bekende e-mailadres.

Managed VPS

Bij de levering van uw server (Managed VPS-pakket) versturen wij de inloggegevens voor het controlepaneel per e-mail naar u. Als u deze gegevens om welke reden dan ook kwijtraakt, kunt u ons verzoeken deze te resetten.

Hiervoor logt u in op Mijn Xynta met uw e-mailadres en wachtwoord en gebruikt u de ronde chatknop rechtsonder op de pagina om direct met één van onze medewerkers te chatten. U kunt hem of haar verzoeken de inloggegevens voor het controlepaneel te resetten.