Kan ik een melding per e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe rapportage aan mijn server wordt toegevoegd?

Veelgestelde vragen Managed VPS Kan ik een melding per e-mail ontvangen wanneer er een nieuwe rapportage aan mijn server wordt toegevoegd?
Zoeken
Ja, het is mogelijk om een e-mail te ontvangen wanneer er een rapportage aan uw server wordt toegevoegd. Om dit in te stellen, volgt u de onderstaande stappen:
  1. Ga naar Mijn Xynta en log in met uw e-mailadres en wachtwoord Inloggen Mijn Xynta
  2. Klik bovenaan de pagina op Mijn account en ga naar het gedeelte E-mailvoorkeuren (rechtsonderaan)
  3. Selecteer Managed VPS rapportages door het vakje aan te vinken
  4. Klik op de oranje knop Opslaan om uw voorkeuren op te slaanManaged VPS rapportage e-mailvoorkeuren
Vanaf nu ontvangt u een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres wanneer een van onze medewerkers een rapportage aan uw server toevoegt. Een rapportage bevat een verslag van de werkzaamheden die wij aan uw server hebben uitgevoerd.

Bijgewerkt op: 01-01-2024 Bijgewerkt op: 01-01-2024