LiteSpeed Cache installeren

Handleidingen WordPress LiteSpeed Cache installeren
In onderstaand stappenplan leggen wij u uit hoe u LiteSpeed Cache op uw WordPress website kunt installeren:
  1. Log in op uw WordPress-website via voorbeeld.cc/wp-admin of voorbeeld.cc/wp-login.php, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen
  2. Klik in het linker menu op PluginsPlugins
  3. Klik naast de titel Plugins in het linker menu op Nieuwe pluginNieuwe plugin
  4. Zoek rechts bovenaan het veld Plugins zoeken... naar de tekst LiteSpeed en druk op de Enter-toets van uw toetsenbord
  5. Als het goed is, ziet u links bovenaan LiteSpeed Cache, klik nu op de knop Nu installerenNu installeren
  6. Zodra de plug-in is geïnstalleerd ziet u dat de knop blauw is geworden en nu de tekst Activeren toont, klik op de knopActiveren
  7. Ga in het linkermenu naar LiteSpeed Cache en klik op AlgemeenAlgemeen
  8. Klik op de knop Vraag domein sleutel aanVraag domein sleutel aan
  9. Kies bij Voer automatische updates uit voor Aan
  10. Klik op de knop Wijzigingen opslaanWijzigingen opslaan
  11. Ga in het linkermenu naar LiteSpeed Cache en klik op Voorinstellingen
  12. Kies voor Gevorderd en klik op de knop Voorinstelling toepassenVoorinstelling toepassen
  13. Ga in het linkermenu naar LiteSpeed Cache en klik op Cache
  14. Ga naar het tabblad [6] Object
  15. Vul het formulier als volgt in:
    • Zet het veld Object Cache op Aan
    • Kies bij het veld Methode voor Redis
    • Vul bij het veld Poort 6379 in
  16. Klik tot slot op de knop Wijzigingen opslaanWijzigingen opslaan
Uw WordPress-website maakt nu gebruik van LiteSpeed en Redis (Object) caching. Het kan enkele uren duren voordat de caching voor uw website optimaal werkt.

Het bovenstaande stappenplan is bedoeld om een basisversie van LiteSpeed Cache op uw website te implementeren. Wij adviseren u om de instellingen nadien verder te optimaliseren.

Hoewel deze instructies voor de meeste websites geschikt zijn, kan het voorkomen dat ze niet op uw website werken. In dat geval is het aan te raden om te experimenteren om de juiste instellingen voor uw specifieke website te vinden. Bij een WordPress webhostingpakket installeren wij LiteSpeed Cache voor u.
Om deze plug-in te kunnen gebruiken, moet uw website op een server staan met LiteSpeed Webserver. Al onze webhostingpakketten worden geleverd op zo’n server.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door uw eigen website adres.

Bijgewerkt op: 01-01-2024 Bijgewerkt op: 01-01-2024