API

HostFact plug-in downloaden

Artikelen API HostFact plug-in downloaden
Gebruik de onderstaande knop om de huidige en gratis te gebruiken versie van onze HostFact-plug-in is te downloaden.

DownloadenHostFact plug-in downloaden

Met onze HostFact-plug-in kunt u onder andere vanuit uw HostFact-installatie geautomatiseerd:
  • Domeinnamen registreren en verhuizen
  • WHOIS-gegevens en nameserverinstellingen wijzigen
  • De beschikbaarheid van een domeinnaam controleren
  • Contacten toevoegen en wijzigen
  • Verhuiscodes voor domeinnamen opvragen*
  • Domeinnamen vergrendelen en ontgrendelen*
  • Domeinnamen opzeggen
  • Domeinnamen en contacten synchroniseren
* Alleen beschikbaar bij domeinnaamextensies waarbij dit wordt ondersteund.

De hierboven beschreven HostFact-plug-in maakt gebruik van onze API. Meer informatie over het gebruik en de implementatie van onze API vindt u hier.

Het huidige versienummer is 2022.1-beta4 en werd uitgebracht op dinsdag 5 april 2022.