Account verwijderen (Reseller Webhosting)

Handleidingen Reseller Webhosting Account verwijderen (Reseller Webhosting)
Zoeken
Volg het onderstaande stappenplan om een account te verwijderen van uw Reseller Webhostingpakket:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik op het kopje Accountbeheer Accountbeheer
  3. Klik op Toon Gebruikers
  4. Klik op de gebruikersnaam van het account welke u wilt verwijderen Toon Gebruikers
  5. Klik bovenaan de pagina op de knop GEBRUIKER VERWIJDEREN Gebruiker verwijderen
  6. Klik tot slot op de knop BEVESTIG Bevestig
Het account wordt nu verwijderd; dit proces kan enkele minuten duren. Bij grote accounts vindt de verwijdering op de achtergrond plaats, en u ontvangt een bericht in het berichtensysteem zodra het verwijderen voltooid is.

Alle data wordt verwijderd en kan alleen hersteld worden vanuit een back-up.