Account wachtwoord wijzigen (Reseller Webhosting)

Handleidingen Reseller Webhosting Account wachtwoord wijzigen (Reseller Webhosting)
Zoeken
Volg het onderstaande stappenplan om het wachtwoord van een account aangemaakt op uw Reseller Webhostingpakket te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik op het kopje Accountbeheer Accountbeheer
  3. Klik op Wachtwoorden wijzigen Wachtwoord wijzigen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul in het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam in van het account aangemaakt op Reseller Webhostingpakket waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen
    • Vul in het veld Voer wachtwoord in het nieuwe wachtwoord in dat u wilt instellen (we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen)
  5. Klik op de knop VERZENDEN Verzenden
  6. Het wachtwoord voor het geselecteerde account is nu gewijzigd. U kunt direct inloggen met het nieuw ingestelde wachtwoord.