E-mailverzendtest uitvoeren

Handleidingen E-mail E-mailverzendtest uitvoeren
Als uw e-mails niet bij de ontvanger aankomen, kunnen wij u vragen een e-mailverzendtest uit te voeren. Hiervoor gebruiken we https://www.mail-tester.com/, waarbij u een e-mail naar deze dienst verstuurt en vervolgens een score ontvangt voor uw e-mail. Deze score geeft aan welke aspecten verbeterd kunnen worden.

Een maximale score (10/10) is haalbaar op al onze hosting- en serverdiensten. Als u lager scoort, is er mogelijk ruimte voor verbetering.

Volg het onderstaande stappenplan om een e-mailverzendtest uit te voeren:
  1. Ga naar https://www.mail-tester.com
  2. Kopieer het daar getoonde e-mailadres Kopieer het getoonde e-mailadres
  3. Verstuur een e-mail naar dit adres. Gebruik voor realistische resultaten de e-mail die niet bij de ontvanger aankwam. Vermijd in uw e-mail het woord ’Test’ of een lege inhoud, aangezien dit als spam kan worden gezien, wat invloed heeft op de score.
  4. Na het versturen van de e-mail, klik op de knop Check vervolgens je score Check vervolgens je score
  5. Wacht tot de testresultaten worden opgehaald, dit kan enkele seconden duren De testresultaten worden opgehaald
  6. Als de resultaten getoond worden, kopieer dan de URL (bijvoorbeeld: https://www.mail-tester.com/test-2ybdpm9ay) uit de adresbalk van uw browser
  7. Neem contact met ons op, meld de e-mailverzendproblemen en verstrek de gekopieerde URL Testresultaten delen
Indien de test "Wow! Perfect, verzenden maar, Score: 10/10" aangeeft, is er niets mis met uw e-mailadres. Mocht uw e-mail desondanks niet aankomen bij de ontvanger, ligt het probleem waarschijnlijk bij de ontvanger. Als zij aangeven dat dit niet zo is, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Bijgewerkt op: 10-01-2024 Bijgewerkt op: 10-01-2024