Webhosting

PHP instellingen wijzigen (Hosting)

Handleidingen Webhosting PHP instellingen wijzigen (Hosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Web- en Reseller Hosting pakketten
Volg onderstaand stappenplan om bepaalde PHP instellingen op uw hosting pakket te wijzigen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op Select PHP Version Select PHP Version
  3. Ga naar het tabblad Options Select PHP Version (Options)
  4. U kunt nu PHP instellingen als error_reporting, max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize wijzigen, de instellingen worden direct opgeslagen nadat u deze heeft gewijzigd
Binnen 5 minuten zouden de nieuw opgegeven PHP instellingen actief moeten zijn.

Het standaard uploadlimiet is 2 MB. Voor WordPress-sites kan het nodig zijn om dit te verhogen, zodat u nieuwe plug-ins en thema’s kunt uploaden. Pas hiervoor de waarden van post_max_size en upload_max_filesize aan naar een hoger getal, zoals 64M of 128M, wat in de meeste gevallen voldoende zou moeten zijn.

U kunt er ook voor kiezen om nieuwe plug-ins en thema’s te uploaden via FTP in respectievelijk de mappen /wp-content/plugins en /wp-content/themes.