Account toevoegen (Reseller Webhosting)

Handleidingen Reseller Webhosting Account toevoegen (Reseller Webhosting)
Zoeken
Volg onderstaand stappenplan om een nieuw account aan uw Reseller Webhostingpakket toe te voegen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op AccountbeheerAccountbeheer
  3. Klik aan de linkerkant van de pagina op Nieuwe Gebruiker ToevoegenNieuwe Gebruiker Toevoegen
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam in waarmee kan worden ingelogd op het account
    • Vul bij het veld E-Mail het e-mailadres in waarop u meldingen over het account wilt ontvangen
    • Vul bij het veld Wachtwoord een wachtwoord in waarmee kan worden ingelogd op het account, we adviseren minimaal 16 karakters en een combinatie van grote- en kleine letters, cijfers en symbolen
    • Vul bij het veld Domein de domeinnaam (zonder www, bijvoorbeeld voorbeeld.cc) welke aan het account moet worden gekoppeld
    • Kies bij het veld Pakket Gebruiker het pakket welke u wilt gebruiken als template voor dit account (Meer info: Pakket toevoegen (Reseller Webhosting))
    • Kies bij het veld IP adres het server IP-adres welke u wilt gebruiken voor dit account
    • Vink het veld Verstuur E-mail Melding aan als u wilt dat er een e-mail wordt gestuurd naar het bij het veld E-mail ingevulde e-mailadres met daarin de inloggegevens van het account
  5. Klik tot slot op de knop VERZENDEN om het account toe te voegen
Het account wordt nu toegevoegd en kan binnen een minuut worden gebruikt.
Vergeet niet om de gekozen domeinnaam aan de nameservers van het reseller webhosting pakket te koppelen of met DNS-records (A-record en eventueel AAAA-record) naar het IP-adres van de reseller server te verwijzen.