API

HostFact plug-in changelog

Artikelen API HostFact plug-in changelog
Hier vindt u een overzicht van eerder door ons uitgebrachte updates voor onze HostFact plug-in. Het onderstaande changelog is onderverdeeld in versienummers en gesorteerd op datum.

Versie 2022.1-beta4
dinsdag 5 april 2022
  • Update: Variabele $gUnixTimestamp uit master.php verwijderd
  • Update: Variabele $cUnixTimestamp aan functie createContact toegevoegd
  • Update: Variabele $gUnixTimestamp vervangen door lokaal gedefinieerde variabele $cUnixTimestamp in functie createContact
  • Bugfix: $gUnixTimestamp werd niet toegevoegd aan automatisch samengestelde Handle
Versie 2022.1-beta3
dinsdag 5 april 2022
  • Update: Variabele $gUnixTimestamp aan master.php toegevoegd
  • Update: Unix Timestamp toegevoegd aan automatisch samengestelde Handle
  • Bugfix: AuthKey werd niet meegegeven bij domeinnaam verhuizing
Versie 2022.1-beta2
maandag 4 april 2022
  • Update: Functie prepareHandle aan functions.php toegevoegd
  • Update: Geautomatiseerd samenstellen Handle indien niet gespecificeerd
  • Bugfix: Contact kon niet aan worden gemaakt (registerDomain)
  • Bugfix: Contact kon niet aan worden gemaakt (transferDomain)
Versie 2022.1-beta1
zaterdag 2 april 2022