API

API-call troubleshooting

Artikelen API API-call troubleshooting
Elke API-call die onze API bereikt, wordt automatisch gelogd. U kunt de verzamelde logregels bekijken op https://mijn.xynta.com/mijn-account/api onder het kopje ’Logregels overzicht’, dat u onderaan de pagina vindt.

Wanneer u een API-call bekijkt, ziet u het uitvoeringstijdstip, het verzendende IP-adres, de teruggegeven reactie en de statuscode. De reactie wordt weergegeven in zowel het originele JSON-formaat als in PHP-arrayformaat.

Er wordt ook aangegeven of de testmodus ingeschakeld was ten tijde van uw API-call.