Webhosting

Externe verbinding met database toestaan (Hosting)

Handleidingen Webhosting Externe verbinding met database toestaan (Hosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Web- en en Reseller Hosting pakketten
Volg het onderstaande stappenplan om externe toegang met een database toe te staan:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op Databasen Databasen
  3. Klik rechts bovenaan de pagina op de knop GEBRUIKERS BEHEREN Gebruikers beheren
  4. Klik achter de gebruiker waarmee u een externe verbinding wilt maken op de knop Beheren Beheren
  5. Vul onderaan de pagina bij het veld Toegang toestaan van het IP-adres in waar vanaf u wilt kunnen verbinden met de gebruiker of vul % in om een verbinding vanaf elk IP-adres toe te staan (niet aangeraden)
  6. Klik op de knop Host Toevoegen om toegang vanaf het door u opgegeven IP-adres toe te staan Host toevoegen
  7. Neem tot slot contact met ons op en geef aan dat u IP-adres 127.0.0.1 toegang tot een database op uw hosting pakket toe wilt staan
U kunt nu extern verbinding maken met de desbetreffende database, gebruikmakend van de databaseverbindingsgegevens, vanaf het hierboven toegevoegde IP-adres.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres en vervang 127.0.0.1 door het IP-adres welke u toegang tot een database toe wilt staan.

Bijgewerkt op: 03-02-2024 Bijgewerkt op: 03-02-2024