Externe verbinding met database toestaan (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Externe verbinding met database toestaan (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en en Reseller Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om externe toegang met een database toe te staan:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Accountbeheer op Databasen Databasen
  3. Klik rechts bovenaan de pagina op de knop GEBRUIKERS BEHEREN Gebruikers beheren
  4. Klik achter de gebruiker waarmee u een externe verbinding wilt maken op de knop Beheren Beheren
  5. Vul onderaan de pagina bij het veld Toegang toestaan van het IP-adres in waar vanaf u wilt kunnen verbinden met de gebruiker of vul % in om een verbinding vanaf elk IP-adres toe te staan (niet aangeraden)
  6. Klik op de knop Host Toevoegen om toegang vanaf het door u opgegeven IP-adres toe te staan Host toevoegen
  7. Neem tot slot contact met ons op en geef aan dat u IP-adres 127.0.0.1 toegang tot een database op uw webhostingpakket toe wilt staan
U kunt nu extern verbinding maken met de desbetreffende database, gebruikmakend van de databaseverbindingsgegevens, vanaf het hierboven toegevoegde IP-adres.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres en vervang 127.0.0.1 door het IP-adres welke u toegang tot een database toe wilt staan.

Bijgewerkt op: 03-02-2024 Bijgewerkt op: 03-02-2024