phpMyAdmin gebruiken (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting phpMyAdmin gebruiken (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om het databasebeheerhulpmiddel phpMyAdmin te gebruiken:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Extra Programma’s op phpMyAdmin phpMyAdmin
Er is ook een directere methode om phpMyAdmin te gebruiken. Ga hiervoor naar https://voorbeeld.cc/phpmyadmin en log in met uw databasegebruikersnaam en -wachtwoord.
Vervang in bovenstaand stappenplan voorbeeld.cc door het eigen website adres.

Bijgewerkt op: 03-02-2024 Bijgewerkt op: 03-02-2024