Webhostingpakket resetten

Handleidingen Standaard Webhosting Webhostingpakket resetten
Zoeken
Belangrijk! Als u de onderstaande stappen volgt, worden vrijwel alle gegevens (zoals instellingen, bestanden en e-mailadressen) van uw webhostingpakket verwijderd. Databases worden vaak niet automatisch verwijderd, maar deze kunt u desgewenst achteraf alsnog verwijderen.
Zorg ervoor dat u gegevens welke u wilt bewaren voordat u het onderstaande stappenplan doorloopt opslaat.

Volg het onderstaande stappenplan om uw account te resetten:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Reset voor de zekerheid alle bestandsrechten op uw webhostingpakket om ervoor te zorgen dat alle gegevens verwijderd kunnen worden
  3. Klik onder het kopje Accountbeheer op Domein Pointers (indien van toepassing) Domein Pointers
  4. Vink alle domeinnamen in het overzicht aan
  5. Klik rechtsboven op de knop Verwijderen Verwijderen
  6. Klik op de knop BEVESTIG Bevestig
  7. Keer terug naar de homepage door op het xYnta-logo te klikken
  8. Klik onder het kopje Accountbeheer op Domein instellingen Domein instellingen
  9. Vink alle domeinnamen in het overzicht aan
  10. Klik rechtsboven op de knop Verwijderen Verwijderen
  11. Vink het veld Web gegevens verwijderen aan
  12. Klik op de knop BEVESTIG Bevestig
  13. Voeg nu de verwijderde domeinnamen opnieuw toe
  14. Voeg nu de verwijderde domein pointers opnieuw toe (indien van toepassing)
Als u bij het opnieuw toevoegen van verwijderde domeinnamen en/of domein pointers de melding krijgt dat de domeinnaam al bestaat, dan is er iets misgegaan bij het verwijderen van de domeinnaam. Neem in dat geval contact met ons op; wij helpen u graag het probleem op te lossen.

U kunt nu opnieuw gegevens plaatsen op uw webhostingpakket. Als de reden voor het resetten van uw webhostingpakket nog niet is opgelost, neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw webhostingpakket verwijderen en opnieuw voor u aanmaken.
Let op: hierbij verliest u alle gegevens, inclusief eventuele databases. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van de data die u wilt bewaren, voordat u contact met ons opneemt.