E-mail importeren (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting E-mail importeren (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard-, E-mail en Reseller Webhostingpakketten
Als u e-mails van een extern e-mailadres wilt importeren naar een e-mailadres op uw Standaard-, E-mail of Reseller-webhostingpakket, dan kunt u hiervoor het onderdeel “IMAPSync Migraties” gebruiken, dat beschikbaar is in het door ons bijgeleverde controlepaneel.

Wanneer u dit hulpmiddel gebruikt, zullen alle e-mails van het externe e-mailadres naar het e-mailadres op uw webhostingpakket worden gekopieerd.

Volg het onderstaande stappenplan om een nieuwe e-mailmigratie te starten:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje E-mail Beheer op IMAPSync Migraties IMAPSync Migraties
  3. Klik rechtsboven op de knop IMPORTEER E-MAILS Importeer e-mails
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul onder het kopje Bron bij het veld Host de hostnaam in van de e-mailserver waarvan u de e-mail wilt importeren
    • Vui bij het veld Gebruiker de gebruikersnaam in van het e-mailadres waarvan u de e-mail wilt importeren
    • Vul bij het veld Wachtwoord het wachtwoord in van het e-mailadres waarvan u de e-mail wilt importeren
    • Kies onder het kopje Bestemming bij het veld Gebruiker het e-mailadres waarnaar u de e-mail wilt importeren
  5. Klik op de knop START MIGRATIE Start migratie
De e-mailmigratie wordt nu gestart en wordt getoond op de pagina IMAPSync Migraties. Zodra de e-mailmigratie is afgerond, ontvangt u een verslag hiervan in het Berichtensysteem.

Hieronder kunt u een voorbeeld hiervan zien: Verslag Als u een Standaard-, WordPress-, E-mail of Resellerwebhostingpakket bestelt, zullen wij de e-mail van 10 e-mailadressen gratis voor u verhuizen. Als u wilt, kunt u gebruikmaken van de Extra Dienst "E-mail verhuizen" om door ons aanvullende, niet gratis inbegrepen, e-mailadresverhuizingen te laten uitvoeren.
Vervang in bovenstaande tekst voorbeeld.cc door uw eigen website-adres.