Git repository instellen (Webhosting)

Handleidingen Standaard Webhosting Git repository instellen (Webhosting)
Zoeken
Dit artikel is van toepassing op onze Standaard en Reseller Webhostingpakketten
Volg het onderstaande stappenplan om een Git repository aan uw webhostingpakket toe te voegen:
  1. Login op https://voorbeeld.cc:2222 (of log in met Single Sign-On (SSO)) Inloggen DirectAdmin
  2. Klik onder het kopje Geavanceerde Functies op Git Repository beheren
  3. Klik rechtsboven op de knop REPOSITORY CREËREN Repository beheren
  4. Vul het formulier als volgt in:
    • Vul bij het veld Naam een eigen gekozen aanduiding voor de repository in
    • Vul bij het veld Op afstand het webadres van de repository (het .git-bestand) in
    • Vul bij het veld Sleutelbestand voor de bij het veld Op afstand ingevulde repository eventueel benodigde authenticatie data, zoals inloggegevens en publieke sleutels, in (niet verplicht)
  5. Klik tot slot op de knop REPOSITORY CREËREN Repository creëren
De repository zal nu worden gekloond naar uw webhostingpakket.

Nadat de kloonactie is afgerond, kunt u de repository vanuit het controlepaneel beheren. Zo is het mogelijk om een pull-actie uit te voeren of lokaal aangebrachte wijzigingen te pushen naar de repository. Repository beheren
Vervang in bovenstaande tekst voorbeeld.cc door uw eigen website-adres.

Bijgewerkt op: 21-01-2024 Bijgewerkt op: 21-01-2024